“Олімпійський день “
В Андріівському ліцеї N2 пройшли заходи приурочені  Олімпійському дню. З  учнями були  проведені різноманітні заходи, в тому числі із застосуванням  сучасних інформаційно-комунікативних технологій, а саме:
ранкова гімнастика з Олімпійськими чемпіонами (відео-ролик);
перегляд відео-презентації «Олімпійський путівник» (історія виникнення Олімпійських Ігор, сучасні Олімпійські Ігри, символіка);
перегляд відео-презентації «Олімпійські чемпіони України»;
дидактичні ігри «Назви вид спорту», «Літні та зимові Олімпійські Ігри», «Що зайве», «Склади пазл», «Розкажи про …» на тему Олімпійських видів спорту;
перегляд мультфільмів і казок про Олімпійські ігри «Відважні альпіністи», «Ми на великому футбольному полі».

“Майбутнє твориться сьогодні”
23 червня відбулося свято, присвячене відзначенню талановитої молоді Донецької територіальної громади, врученню золотих та срібних медалей випускникам 2023 року, нагородженню переможців конкурсів, фестивалів, змагань різних рівнів та напрямків. А також нагородження педагогічних працівників, які доклали чимало зусиль, щоб мати високі досягнення наших юних вихованців.

“На крилах прощального вальсу… “
Настав день, якого чекали всі – і дорослі, і діти – випускний ранок для учнів 11 класу.
Здається, тільки вчора малятами вони прийшли перший раз з мамами за ручку в Андріївський ліцей №2, а вже сьогодні вони закінчили ліцей, і прийшла пора сказати прощальні слова домівці, яка стала рідною.
Це особлива пора для випускників, це підсумок перших здобутків, це крок дитини у доросле життя. Попереду цікаве, насичене подіями і, водночас, складне життя – шлях пізнання, становлення, соціалізації.
Сьогодні в цей прекрасний день привітала випускників директор ліцею Світлана Вікторівна і вручила їм важливий документ, який є стартом у доросле життя-свідоцтво про повну загальну середню освіту. Звернулися до випускників їх батьки, привітали дітей з цією знаменною подією у їхньому житті! Зі словами привітання виступили перша вчителька Ірина Миколаївна та класний керівник Тамара Віталіївна. Завітали на свято найменші вихованці ліцею- першокласники. Подарунком для випускників були кульки-побажання та веселий танок разом зі старшокласниками. Учнівське самоврядування ліцею теж не залишились осторонь, своє гумористичне привітання подарували нашим іменинникам. У виконанні Міщенка Дмитра, прозвучала пісня “Побажання”. І на завершення незабутній вальс.
Бажаємо дітям успіху і задоволення від навчання у подальшому навчанні! Батькам витримки і терпіння!
Нехай чекають на Вас попереду нові вершини та нові досягнення! У вирі життя не забувайте педагогів, які подарували Вам не лише знання, але і тепло сердець, частинку власної душі.
В добрий путь, наші любі випускники, успіхів у навчанні!
Нехай міцніють ваші крила,
Та долі хай будуть щасливі!
Хай негаразди вас оминають,
А друзі і рідні поважають.
Будьте здорові, щасливі
І до навчання кмітливі!